Coq au riesling
Kogus: kuuele
Koostisosad
2 sl küüslaugumaitseline õli
2.5 dl Peekonikuubikud
1 tk Porrulauk (õhukeselt viilutatud)
12 tk kanakints (nahata)
1.25 kg või kondita kanaliha
3 lehte Loorber
300 g Austerservikud (ribastatud)
1 pudel Riesling
sool, pipar
1 sl Hakitud till
SOOVI KORRAL
nuudleid võiga
Valmistamine
Kuumuta õli haudenõus või suures laias potis ja prae peekonikuubikud krõbedaks.Lisa viilutatud porrulauk ja kuumuta mõni minut koos peekoniga pehmeks.Lisa kanakintsud, loorberilehed, seeneribad ja vein.Maitsesta soola ja pipraga, aja keema, kata pott kaanega ja hauta madalamal kuumusel tund aega. Nagu hautiste puhul tavaks, maitseb roog kõige paremini, kui lased sel ära jahtuda ja soojendad järgmisel päeval uuesti üles. Aga ei juhtu ka midagi, kui kohe sööma asud. Serveeri tilliga ja võiste nuudlitega, soovi korral.
Kommentaarid (0)