Kasutajate retseptid

Hakklihapallid sinepikastmega. 

Toidutare, 20. august 2005, 21:20

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 sibul
2 viilu kuivanud saia
660 g veisefileehakkliha
6 sl väherasvast riivjuustu
soola ja pipart
paprikapulbrit
1 sl mahedat sinepit
4 sl 14 % toorjuustu
2 sl rasvata piima
1 tl hakitud tilli
6 täisteraleiba

Valmistamine
* Pane saiaviilud vette likku. * Lõika sibul kuubikuteks, sega leotatud saiaviilude, hakkliha ja riivjuustuga. * Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga, vormi segust 12 hakklihapalli. * Küpseta palle 175 kraadises ahjus pruuniks. * Serveeri sinepikastme ja täisteralevaga, garneeri tillioksakesega.