Šokolaadised kanakoivadFoto: Daisy Lappard
Linnuliha retseptid
18. märts 2009, 07:35

Šokolaadised kanakoivad

Kanakintsud sobivad serveerimiseks ilma lisandita. Kõrvale paku näiteks lihtsat rohelist salatit ja ciabatta tüüpi saia, lavašši või tortiljasid.

Kogus: kahele

Koostisosad
4 tk kanakintsud
2 küünt Küüslauk
100 g salsakaste
1 sl Jalapeño pipar (hakitud)
150 ml Kanapuljong
1 sl pähklid
1 sl Seesamiseemned
50 g Tume šokolaad

Valmistamine
Puhasta kana külma vee all ja prae kuumal pannil mõlemalt poolt mõni minut. Haki küüslauk ja lisa pannile. Kuumuta kergelt läbi. Lisa pannile salsakaste ja hakitud jalapeno. Sega läbi ja vala juurde puljong. Lase kergelt haududa ja lisa hulka hakitud pähklid ning seesamiseemned. Kui kana on pehme, lisa tume šokolaad ning hauta, kuni šokolaad on sulanud ja moodustanud pehme kastme.