Linnuliha retseptid

Šokolaadised kanakoivad 

Angelica Udeküll, 18. märts 2009, 07:35
Šokolaadised kanakoivad Daisy Lappard
Kanakintsud sobivad serveerimiseks ilma lisandita. Kõrvale paku näiteks lihtsat rohelist salatit ja ciabatta tüüpi saia, lavašši või tortiljasid.

Kogus: kahele

Koostisosad
4 tk kanakintsud
2 küünt Küüslauk
100 g salsakaste
1 sl Jalapeño pipar (hakitud)
150 ml Kanapuljong
1 sl pähklid
1 sl Seesamiseemned
50 g Tume šokolaad

Valmistamine
Puhasta kana külma vee all ja prae kuumal pannil mõlemalt poolt mõni minut. Haki küüslauk ja lisa pannile. Kuumuta kergelt läbi. Lisa pannile salsakaste ja hakitud jalapeno. Sega läbi ja vala juurde puljong. Lase kergelt haududa ja lisa hulka hakitud pähklid ning seesamiseemned. Kui kana on pehme, lisa tume šokolaad ning hauta, kuni šokolaad on sulanud ja moodustanud pehme kastme.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee