Linnuliha retseptid

Praetud kalkunifilee roheliste ubadega 

Toidutare, 2. märts 2009, 10:21
Praetud kalkunifilee roheliste ubadegaFoto: Parim maitse
Kokasaate "Parim maitse" 21.02.2009 retsept

Kogus: neljale

Koostisosad
800 g Kalkunifilee
4 sl Santa Maria mango chutney
0.5 dl Vesi
6 sl Jahu
1 oks Rosmariin
1 küüs Küüslauk
300 g rohelised oad (külmutatud või värsked)
100 g India pähklid
Santa Maria kivisool (rock salt)
Santa Maria Tellicherry pipar

Valmistamine
Lõika kalkunifileest 0,5 cm paksused tükid. Paneeri kalkunifilee jahus ja prae pannil. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa juurde rosmariinioksakesi. Võta kalkunifilee pannilt ning lisa pannile roheline uba, küüslauk ja india pähklid. Maitseks lisa veel juurde ka Mango chutney't ning vedelda veega.
Lase keema tõusta ning maitsesta vajadusel soola ja pipraga. Kui oad on värsked, siis auruta või keeda kergelt nad enne läbi (auruta 3 minutit, kui keedad, siis 0,5 - 1 minut)