Paneeritud kalkunikotletidFoto: Jaan Heinmaa
Linnuliha retseptid
7. juuni 2010, 08:53

Paneeritud kalkunikotletid

Inimeste arvamus toitudest ei pruugi alati kattuda. See kalkunilihaga kotletiretsept on aga kogu meie pere üksmeelne lemmik.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 dl Riivsai
0.5 dl riivitud parmesan v. muu kõva juust
4 lõiku Kalkunifilee (a 1,5cm)
0.75 dl Hapukoor
0.75 dl Majonees
1 tl Sinep
Õli praadimiseks
sool, pipar

Valmistamine
Maitsesta fileelõigud soola ja pipraga. Pane taldrikule juust ja riivsai. Segakokku koor, majonees ja sinep. Kasta lihatükid kõigepealt hapukooresegusseja seejärel riivsaia-juustusegusse. Jäta pooleks tunniks jahedasse seisma,siis püsib paneering praadimisel paremini liha küljes. Prae keskmisel kuumuselkummaltki poolt 5–6 minutit.