Ingveriküpsised shokolaadiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
50 g tumedat shokolaadi
75 g võid või margariini
1/2 dl suhkrut
1 muna
1/2 tl küpsetuspulbrit
1/2 tl jahvatatud ingverit
u 1 1/2 dl jahu
Valmistamine
lülita ahi sisse 175 kraadile. Haki shokolaad jämedaks puruks. Klopi rasvaine ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa muna. Sega küpsetuspulber ja ingver jahu hulka. Lisa jahu ja shokolaad rasvaine-suhkruvahu hulka. Jaota taigen kahe lusika abil umbes 20 kuhjakeseks küpsetupaberiga aketud ahjuplaadile. Suru kuhjad lusikaga lamedaks. Küpseta ahju keskosas umbes 10 min. Lase restil jahtuda Küpsiseid võid maitsestada ingveri asemel sama koguse muude aromaatsete maitseainetega, näiteks nelgi või kaneeliga
Kommentaarid (0)