Kogus: ühele
Koostisosad
500 g Lehttainas
TÄIDIS
100 g Martsipan
850 g siirupis aprikoosipoolikud (konserv)
2 sl Fariinsuhkur
GLASUUR
1 dl aprikoosikeedis
1 sl Vesi
Valmistamine
Sulata tainas ja rulli kergelt jahusel laual umbes 1 cm paksuseks plaadiks. Vormi 8 umbes 10-sentimeetrise läbimõõduga ketast või 1 suurem 24-sentimeetrine ketas ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lõika martsipan 2 mm paksusteks viiludeks ja kata nendega tainaplaadid. Nõruta aprikoosid ja lao peale, kumer pool all. Raputa üle fariinsuhkruga ja küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.Pintselda veel soojad pirukad pealt aprikoosiglasuuriga.
Kommentaarid (0)