Krõbe kalmaar küüslaugumajoneesiga
Kogus: kahele
Koostisosad
275 g Kalmaari keha ja kombitsad (külmutatud, sulanuna saab u. 200g)
1 sl Maisitärklis
2 sl Manna
sool, paprikapulber
2.5 dl Maapähkliõli (sõltuvalt nõu suurusest)
KÜÜSLAUGUMAJONEES
0.25 küünt Küüslauk
4 sl Majonees
Valmistamine
Kuumuta õli väikses kastrulis ja viiluta samal ajal sulanud kalmaar 1,5 cm läbimõõduga rõngasteks.Pane maisitärklis, manna ja maitseained kilekotti. Lisa kalmaarirõngad ja -kombitsad, hüpita kõik segamini.Kui õli on juba nii kuum, et säriseb, prae kalmaaritükid mitme portsu kaupa kuldselt krõbedaks. Ühe pannitäie peale peaks kuluma paar minutit.KüüslaugumajoneesSega hakitud küüslauk majoneesiga ja paku koos praetud kalmaariga.
Kommentaarid (0)