Lihatoidu retseptid

Hakkliharull juustuga 

Raili Mikk, 6. veebruar 2009 09:16
Üsna rammus kõhutäis, mis valmib suhteliselt väikese vaevaga. Juust annab lisaks kaloritele ka väga mõnusa maitse.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg:
Valmistusaeg 40 minutit

Koostisosad
400 g seguhakkliha
3 viilu Sepik
1 dl Rõõsk koor 10%
1 tk Muna
1 tl Paprika (jahvatatud)
sool, valge pipar
TÄIDIS
150 g Riivjuust
1 tl Basiilik (kuivatatud)

Valmistamine
Sega kausis tükeldatud sepik ja koor. Sega kokku hakkliha ja munaga. Maitsesta soola, pipra ja paprikaulbriga. Pane tainas 1 cm paksuse ristkülikuna küpsetuspaberile. Raputa peale riivjuust ja basiilik. Keera rulli, tõsta paberiga ahjuplaadile ja küpseta 220-kraadises ahjus 30 minutit.