Lihatoidu retseptid

Kapsarullid suitsujuustuga 

Anni Arro, 19. jaanuar 2009, 10:05
Meie Annid kapsarullidFoto: Johannes Arro
Kokasaate "Meie Annid" 12.01.2009 retsept.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 tk Käharpea kapsas
400 g Seened (šampinjonid, austerservikud vms)
1 tk Apteegitill ehk fenkol
3 tk Sibul
2 pakki toorsuitsupeekon
Mõned salveilehed
200 g Lepasuitsu Eesti juust
200 g Põltsamaa Eesti juust
6 tk Kartul
350 g Vahukoor
sool, pipar

Valmistamine
Keeda kartulid. Eemalda kapsalehed peast. Pane kapsalehed kergelt soolatud vette 10 -15 minutiks keema. Keedetud kapsalehed lase külma vee alt läbi ja nõruta. Prae viilutatud fenkol, sibulad, peekon, seened ja salveilehed omavahel läbi. Tambi kartulid pudrunuiaga veidi puruks. Sega kõik koostisained omavahel ja maitsesta soola ning pipraga. Lõika kapsalehel keskmist juurikat veidi õhemaks. Määri vorm võiga. Täida kapsalehed täidisega, voldi kokku ja aseta vormi. Puista rullid üle riivitud juustuga ja vala peale vahukoor. Küpseta 200 kraadises kuumuses ca 20-30 minutit.

Meie Annid retsepte avaldatakse ajakirjas Oma Maitse

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee