Taani talutütar.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
400 g riivleiba (Cibus)
50 g võid
1,5 dl suhkrut
1 sl vaniljesuhkut
400 g kohupiimapastat
200 g hapukoort (või vahukoort)
1 purk jõhvika- või pohlamoosi (nt. Salvest)
1-2 tl kaneeli
Valmistamine
* Rösti leivapuru pannil võis. * Lisa 0,25 dl suhkrut ja kaneeli ning lase jahtuda. * Sega kohupiimapasta hapukoore (või vahustatud koore), tavalise ja vaniljesuhkruga. * Pane pokaalidesse või kausikestesse kihiti leivapuru, moos ja kohupiimakreem, seejärel lao veelkord neidsamu kihte. * Viimaseks kihiks pane leivapuru ning kaunistuseks veidi kohupiimakreemi. NB! Soovi korral võib teha magustoidu ka ühte suuremasse kaussi, eeldusel, et see läbi paistaks, sest toit näeb välja väga atraktiivne!
Kommentaarid (0)