Kasutajate retseptid

Taani talutütar. 

Toidutare, 30. juuni 2005, 18:22

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g riivleiba (Cibus)
50 g võid
1,5 dl suhkrut
1 sl vaniljesuhkut
400 g kohupiimapastat
200 g hapukoort (või vahukoort)
1 purk jõhvika- või pohlamoosi (nt. Salvest)
1-2 tl kaneeli

Valmistamine
* Rösti leivapuru pannil võis. * Lisa 0,25 dl suhkrut ja kaneeli ning lase jahtuda. * Sega kohupiimapasta hapukoore (või vahustatud koore), tavalise ja vaniljesuhkruga. * Pane pokaalidesse või kausikestesse kihiti leivapuru, moos ja kohupiimakreem, seejärel lao veelkord neidsamu kihte. * Viimaseks kihiks pane leivapuru ning kaunistuseks veidi kohupiimakreemi. NB! Soovi korral võib teha magustoidu ka ühte suuremasse kaussi, eeldusel, et see läbi paistaks, sest toit näeb välja väga atraktiivne!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee