Kokasaate "Nigella retseptid: sensatsiooniline soolo" retsept
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Ettevalmistusaeg: 5 minValmistamisaeg: 10 min
Koostisosad
1 küüs Küüslauk
Sool
150 g Herned (külmutatud)
2 sl Crème fraîche või hapukoor
2 tl Riviitud Parmesan või pecorino v. muu kõva juust
0.5 tl kuivatatud münt
Valmistamine
Töövahendid: köögikombainTäida pott külma veega. Pane vette küüslauguküüs. Lisa keema tõusnud veele sool ja herned. Keeda pehmenemiseni ja kurna; seejärel püreesta köögikombainis või kannmikseris herned, koor, juust ja kuivatatud münt. Maitse teralist püreed ja lisa vajadusel soola. Kummuta püree kaussi või tagasi potti ja kata kinni, et roog ära ei jahtuks.
Kommentaarid (0)