HernepüreeFoto: Nigella Feasts
Taimetoidu retseptid
13. jaanuar 2009, 13:26

Hernepüree

Kokasaate "Nigella retseptid: sensatsiooniline soolo" retsept

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Ettevalmistusaeg: 5 minValmistamisaeg: 10 min

Koostisosad
1 küüs Küüslauk
Sool
150 g Herned (külmutatud)
2 sl Crème fraîche või hapukoor
2 tl Riviitud Parmesan või pecorino v. muu kõva juust
0.5 tl kuivatatud münt

Valmistamine
Töövahendid: köögikombainTäida pott külma veega. Pane vette küüslauguküüs. Lisa keema tõusnud veele sool ja herned. Keeda pehmenemiseni ja kurna; seejärel püreesta köögikombainis või kannmikseris herned, koor, juust ja kuivatatud münt. Maitse teralist püreed ja lisa vajadusel soola. Kummuta püree kaussi või tagasi potti ja kata kinni, et roog ära ei jahtuks.