Kiudainerikkad toidud

Kohupiimakreem leivapuruga 

Angelica Udeküll, 13. jaanuar 2009, 09:33
Kohupiimakreem leivapurugaFoto: Daisy Lappard

Kogus: kahele

Koostisosad
4 viilu tume leib
1 sl Või
1 sl Suhkur
250 g vanillimaitseline kohupiimakreem
125 g Vahukoor
4 sl Must sõstar

Valmistamine
1.  Lõika leivaviilud väiksemateks tükkideks.
2.  Sulata pannil või ja prae selles koos suhkruga leivatükid.
3.  Praetud leib purusta saumikseriga või köögikombainis.
4.  Vahusta rõõsk koor ja sega kohupiimakreemi hulka.
5.  Aseta pokaali või kaussi vaheldumisi leivapuru, mustad sõstrad ja kohupiimakreem.
SOOVITUS
* Leiva praadimise asemel võid selle hoopis ahjus kuivatada – kiirem variant on 220 kraadi juures umbes viis minutit, aga võid teha seda ka aeglaselt, kuivatades 160 kraadi juures 40 minutit. Kui kasutad vana leiba, ei ole vaja seda enam praadida ega kuivatada, piisab köögikombainis purustamisest.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee