Kookosekreem puuviljagaFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
2. jaanuar 2009, 11:28

Kookosekreem puuviljaga

Magusat kreemjat magustoitu täiendab puuvilja hapukas maitse. Võib kasutada nii värskeid kui ka hapukaid konservpuuvilju. Roog valmib ruttu, kuid peab külmkapis tahenema.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Valmistusaeg 15 min + pool tundi külmkapis

Koostisosad
50 g Kookoskoor
500 g kohupiimapasta
1 dl Tuhksuhkur
1 sl Vanill- või vanilliinsuhkur
2 tk Kiivi
1 purk (400g) Ananassikuubikud
2 tk Õun

Valmistamine
Sega kookoskoor 0,5 dl keevas vees. Vala kohupiim kaussi, sõelu hulka tuhksuhkur ja vanillsuhkur. Vala juurde kookoskoor ja sega läbi. Tõsta pokaalidesse või kaussidesse ja pane külmkappi. Koori ja tükelda kiivi ning õun, nõruta ananass ja tükelda väiksemaks. Sega puuviljad ja tõsta kreemile.