Kuulus itaalia magustoit, mille muudab tavapärasest erinevaks kohv. Konjaki võid asendada ka brändi või kohvilikööriga või hoopis välja jätta.
Kogus: neljale
Koostisosad
2 lehte Želatiin või
2 tl + 2 spl Želatiinipulber ja vesi
4 dl Vahukoor
1 dl Espresso või väga kange kohv
0.75 dl Suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
2 tl Konjak
Valmistamine
Pane želatiinilehed külma vette pehmenema või sega želatiinipulber veega ja lase paisuda 5 minutit. Kuumuta kastrulis vahustamata koor, kohv ja suhkur. Pigista želatiinilehtedest vesi välja ning sega kooresegusse. Paisutatud želatiin sulata kuumaveevannis ja vala kastrulisse. Viimaks lisa vanillsuhkur ja konjak. Jaga segu kohvitassidesse või pokaalidesse, hoia külmkapis 5 tundi kuni üleöö.
Kommentaarid (0)