Veiseliha retseptid

Vasikapraad 

Harri Ilves, 18. detsember 2008, 19:47
VasikapraadFoto: Jaan Heinmaa
Vasikapraadi sobib seveerida nii soojalt pearoana kui ka külmalt lõikudena.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg Vasikaliha (kondita)
1 sl Õli
1 tl Sool
0.5 tl Valge pipar
1 tl Rosmariin (kuivatatud)
KOOREKASTE
1 sl Või
2 sl Jahu
3 dl lihapuljong
2 dl Rõõsk koor 10%
150 g Sulatatud juust

Valmistamine
Määriliha õliga ja maitsesta maitseainetega.Pane liha ahjuvormi ja vala peale nii palju vett, et liha oleks paari sentimeetri jagu vees.Küpseta 175-kraadises ahjus, kuni liha sisetemperatuur on 70'CServeeri koorekastmega. Koorekastme tegemiseks sega jahu kohvikoorega. Sulata pannil või ja kalla sinn nii koor kui puljong. kui kaste on keema tõusnud, keera kuumus madalamaks ja sega väikeste tükkidena hulka juust. Sega, kuni juust on täielikult sulanud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee