Lambaliha retseptid

Ahjulammas 

Harri Ilves, 20. märts 2012, 13:33
AhjulammasFoto: Jaan Heinmaa
Lambakoot ahjukartulitega on sobiv pühapäeva- ja piduroog.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk Kondiga lambakints
1 sl Rosmariin (kuivatatud)
1 sl Sool
2 sl Sidrunimahl
6 küünt Küüslauk
1 sl Õli
1 kg Kartul
3 tk Porgand
2 tk Sibul
Vesi või puljong

Valmistamine
Puhasta liha liigsest rasvast ning määri sidrunimahla, soola ja rosmariini seguga.
Piki liha poolitatud küüslauguküüntega, torgates need noaga lihasse tehtud aukudesse.
Tükelda kartul ja porgand 1 cm paksusteks viiludeks, lõika sibul sektoriteks.
Määri kõrge servaga ahjupann õliga ja vala viilutatud köögiviljad pannile. Aseta liha köögiviljadele. Vala keev vesi või puljong ahjupannile. Küpseta praadi 175-kraadises ahjus vähemalt 1,5 - 2 tundi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee