Kasutajate retseptid

tomati-krevetipüreesupp/gb 

Toidutare, 23. mai 2005, 10:24

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4lehte basiilikut, 8tomatit, 120g krevette, 8spl vett, pool küüslauguküünt, soola, pipart, 1tl suhkrut, valge veini äädikat 2spl, 1tl tomatipüreed.

Valmistamine
aseta tomatid, vesi, küüslauk, püree, äädikas, sool, pipar, suhkur mikserisse ja vahusta kuni ühtlase püree saamiseni, tõsta kaussi ja hoia 30min külmikus. supile riputa peale terveid krevette ja tükeldatud basiilikut.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee