Lihatoidu retseptid

Peedi-hakklihapada 

Toidutare, 18. august 2010, 08:32
Peedi-hakklihapada Jaan Heinmaa
Serveeri peedi-hakkliharoa kõrvale eraldi kausikeses estragoni-koorekastet. Lisandiks sobib suurepäraselt marineeritud kurk.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
VALMISTUSAEG: 40 MINUTIT

Koostisosad
300 g toores peet
1 tk Sibul
Õli
400 g Veisehakkliha
1 tk Puljongikuubik
5 dl Vesi
2 dl Metsik riis
2 sl Estragon (värske, hakitud)
1 sl Hakitud petersellilehed
1 tl Sool
KASTE
2 dl Hapukoor või maitsestamata jogurt
0.5 tl Sidrunipipar
1 sl Estragon (värske, hakitud)

Valmistamine
Riivi peet jämeda riiviga ning haki sibul, kuumuta paksupõhjalises kastrulis õlis. Lisa hakkliha ja pruunista. Kalla juurde kuubikust valmistatud puljong, riis ja estragon, hauta aeg-ajalt segades 20 minutit. Maitsesta soola ja peterselliga. Kastmeks sega hapukoor estragoni ja sidrunipipraga, serveeri pajaroa kõrvale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee