juustukook valge sokolaadiga serveeritud mustsõstra jäätisega
Kogus: viiele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
Premia jogurti-mustsõstra jäätist
Põhi:
100 g Veski-Mati müslit
100 g küpsiseid
75 g Ehtsat taluvõid
Täidis:
300 g valget shokolaadi
300 g tervise kohupiima
1 ½ dl hapukoort
2 muna
1 apelsini riivitud koor
1 tl vanillisuhkrut
200 g värskeid maasikaid või muid marju
3 spl peeneks hakitud pistaatsiapähkleid
Valmistamine
· Murenda küpsised, lisa müsli ja sega sulatatud võiga ühtlaseks massiks. · Vooderda seguga koogivormi põhi. · Sulata shokolaad veehaudes. · Sega kokku ülejäänud komponendid (väljaarvatud marjad). · Lisa shokolaad, vala vormi ja küpseta ahjus 170°C juures 1 tund. · Jahuta kook maha, kaunista marjadega ja serveeri koos jäätisega
Kommentaarid (0)