Maitsev majatort
Kogus: kümnele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
3 röstisaia (või vormisaia)
Täidis: 200g maksapasteeti
1-2marineeritud kurki
200g sinki
300g ananassikonservi
400g võid
250g Creme Bonjouri naturaalset või murulauguga määrdejuustu
Kaunistamiseks: ½ kurki
1 porgand
1 tuub "Kalles kaaviari" (või mõnda muud tuubipasteeti)
1 kollane paprika
1punane paprika
murulauku
käharsalatit
peterselli
Valmistamine
Haki marineeritud kurk hästi peeneks ja sega maksapasteediga.Lõika sink kuubikuteks ja sega ananassitükkidega.Tõsta saiaviilud (3x4 tk) alusele, määri võiga ning seejärel pasteedi-kurgimäärdega.Samamoodi lao veel kaks kihti, kõige pealt kata määrdejuustuga. Kaunistamine.Lõika kurgid viiludeks katuse jaoks ja porgandid ribadeks ukse jaoks.Pritsi "Kalle kaaviarist" aknad, lõika punasest paprikast paksem viil korstnaks.Lõika ülejäänud punasest ja kollasest paprikast väikesi tükikesi lilledeks.Murulaugust tee rohi ja kährsalatist põõsad.Tordi küljed kata hakitud peterselliga.Lase üle öö külmas seista.
Kommentaarid (0)