Mulgi kapsad a la Meie AnnidFoto: Johannes Arro
Lihatoidu retseptid
29. november 2008, 10:19

Mulgi kapsad a la Meie Annid

Kokasaate Meie Annid 17.11.2008 saate retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg Läbikasvanud sealiha
1 kg Hapukapsas
2 klaasi Odratang

Valmistamine
1. Pese tangud korralikult läbi. Pane ahjupoti põhja kahe sõrme jagu kapsaid. Tõsta kapsa peale lihatükid, 1 sõrme jagu tangu ja peale veelkord kapsast. Vett lisada nii palju, et kapsas ei oleks täielikult kaetud.
2. Lase kapsas pliidil keema, kata kaanega ja seejärel tõsta ahju 120 kraadi juurde tunniks ajaks küpsema. Kui kapsas valmis tõsta lihatükid teise kaussi ja sega tangud ning kapsad omavahel läbi.