Kasutajate retseptid

metssealiha pärlsibulatega 

Toidutare, 19. aprill 2005, 10:52

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1kg metssea reietükki
soola
jahvatatud musta pipart
3 suurt sibulat
6spl õli
3spl tomatipastat
0,7l punast veini
10 kadakamarja
20 marineeritud pärlsibulat(konservist)
4 viilu peekonit

Valmistamine
1.pese metssealiha külma vee all, kuivata ja lõika 3cm suuruseks kuubikuks.maitsesta soola ja pipraga. 2.koori ja haki sibulad. kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha. lisa sibulad ja hauta klaasjaks. 3.sega juurde tomatipasta, vein ja purustatud kadakamarjad.lase roal 45 minutit moorida. 10 min. enne valmimist lisa nõrutatud pärlsibulad. maitsesta.lõika peekon õhukesteks viiludeks, prae pannil krõbedaks ja aseta roale.serveeri kartulikroketitega.