Sealiha retseptid

Ahjupeekon 

Toidutare, 23. november 2008, 19:37
AhjupeekonFoto: Jaan Heinmaa

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Viilutatud peekon
8 10 tk Kooritud kartul
3 tk Porgand (tükeldatud)
2 tk Sibul (viilutatud)
2 küünt Küüslauk (purustatud)
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
1 sl Või
1 dl Vesi

Valmistamine
Määri ahjuvorm võiga. Pane köögiviljad vormi, maitsesta soola, pipra ja küüslauguga; kata peekoniviiludega ning tõsta kaas peale.Küpseta 200 °C juures ahju madalamas osas 45 minutit või kuni köögiviljad ja peekon on pehmed. Kui soovid toitu pruunistada, siis küpseta viimased veerand tundi ilma kaaneta. Roa kuivamisel lisa sooja vett.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee