Singitäidisega pannkoogidFoto: Jaan Heinmaa
Hommikusöögi retseptid
14. aprill 2011, 07:08

Singitäidisega pannkoogid

Pannkoogid valmivad lihtsalt ja kiiresti nii peale kooli kui tööpäeva lõppu.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 pakk pannkoogijahu pulber (näit. Vilma)
1 liiter Vesi
Õli praadimiseks
TÄIDIS
200 g Sink
100 g Juust
1 purk (227g) Purustatud ananassi konserv
2 sl Majonees

Valmistamine
* Singitäidisega ananassimaitselised pannkoogid on üsna toekad tänu juustule ja majoneesile, mis muudavad täidise samas ka väga maitsvaks ja kreemiseks. 1. Lõika sink ribadeks ja riivi juust. Nõruta ananassikonserv. Sega omavahel sink, juust, ananassikonserv (ilma mahlata) ja majonees. 2. Pannkoogitaina jaoks sega suures kausis pannkoogijahu ja vesi.Kuumuta suurel pannil 1 spl õli ja vala 1 kulbitäis tainast pannile. Kalluta panni igas suunas veidi, et tainas valguks ühtlaselt laiali. Küpseta keskmisel kuumusel umbes 1 minut ja keera kook suure praadimislabida abil teistpidi. Prae veel 1 minut ja libista valmis pannkook taldrikule. Tõsta pannkoogile 2 spl meelepärast täidist ja määri laiali. Keera rulli ja asu kohe sööma.