Viineri-kartuli munaroog kodujuustugaFoto: Jaan Heinmaa
Taimetoidu retseptid
5. veebruar 2009, 08:37

Viineri-kartuli munaroog kodujuustuga

Kogus: neljale

Koostisosad
2 sl Õli
4 tk Suured keedetud kartulid
1 tk Sibul
200 g Viinerid
ÜLEVALAMISEKS
4 dl Piim
200 g Kodujuust
4 tk Muna
1 tl Paprika (jahvatatud)
0.25 tl purustatud must pipar
1 tl Basiilik (kuivatatud)
0.5 tl Sool

Valmistamine
Kuumuta peenestatud sibul õlis pehmeks ja tõsta pannilt ära. Pruunista tükeldatud kartulid ja viilutatud viinerid. Kalla sibul pannile tagasi. Segaülejäänud ained omavahel ja kalla pannile. Küpseta madalal kuumusel, põhjast üles segades, kuni segu hüübib, kuid on veel niiske ja läikiv. Tõsta pann kohe pliidilt ja jaga roog taldrikutele.