Kasutajate retseptid

Klassikaline keeks 

Toidutare, 18. märts 2005, 18:47

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
Margaiin 150gr, piim 0,5 kl, muna 2tk, suhkur 3/4 kl, jahu 2kl, küpsetuspulber 2tl,
vormi määrimiseks 30gr võid, ülepuistamiseks pool klaasi riivsaia.

Valmistamine
Toatemperatuuril margariin vahustada suhkruga heledaks massiks, või kuni suhkur on margariini ära sulanud. Seejärel lisa ükhaaval munad, sega hästi läbi. Küpsetuspulbriga segatud jahu lisada taignale ja segada ühtlaseks. Lisada piim, ning segada omavahel hästi läbi. keeksivorm määrida seest võiga ja puistata üle riivsaiaga, taigen valada vormi, ning küpsetada 205 kraadi juures 45- 50 minutit. Süüa soovitavalt jahutatult. Keeksi võib üle valada sokolaadiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee