Lihatoidu retseptid

Klassikaline Eesti ühepajatoit 

Pille Enden, 19. august 2009, 13:36
Klassikaline Eesti ühepajatoitFoto: Jaan Heinmaa
Klassikaline Eesti pajaroog kodumaiste köögiviljadega maitseb hästi igal aastaajal.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistusaeg 35 minutit + 1 tund ja 10 minutit hautamiseks

Koostisosad
600 g Kondiga veiseliha
300 g Suitsuliha (näiteks ribi)
1 tk Sibul
1 tk Väiksem valge peakapsas
1 - 1.5 l Vesi
6 tk Porgand
1 tk Kaalikas
6 tk Kartul
Sool
Või
hakitud maitserohelist

Valmistamine
Pruunista veiseliha potipõhjas võis. Tõsta potti suitsuliha, kooritud sibul ja sektoriteks lõigatud kapsas. Vala peale vesi ja hauta nõrgal kuumusel 25–30 minutit. Lisa kooritud ja tükeldatud porgandid ja kaalikas ning hauta veel 10 minutit. Lisa kooritud kartulid ja hauta veel 20 minutit. Maitsesta soolaga ja hauta veel 10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Kaunista hakitud maitserohelisega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee