Toidutare 8. märts 2005 08:26

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g suitsuliha
1/2 fenkolit
1 porgand, sibul, küüslauguküüs
2 spl Santa Maria paprikasalsat
1 kartul
1 õun
300 g rõõska koort
200 g vett
0,5 tl soola, Santa Maria karrit, Santa Maria jahvatatud valget pipart
tilli, peterselli
kimp hapuoblikaid
1 keedetud muna
1 sl võid

Valmistamine
Kuumuta potis või, hauta seal peeneks hakitud sibul, küüslauk, porgand. Lisa vesi ja maitseained, keeda kergelt 3 minutit, siis lisa hapuoblikad, kooritud ja tükeldatud õun ja kartul ning koor. Hauta 2-3 minutit, lisa suitsuliha ja lase keema, võta tulelt, lisa maitseroheline ja paprikasalsa, lase 2 minutit seista ja lisa enne serveerimist hakitud muna.