Spagetikook tomatikastmega
Kogus: ühele
Koostisosad
125 g Spagetid
1 tl Sool
Must pipar
1 tk Muna
1 dl Piim
Petersellilehed (hakitud)
1 sl Õli
100 g Riivjuust
TOMATIKASTE
2 purki Purustatud tomatid
Sibulapulber
küüslaugupulber
Must pipar
Basiilik (kuivatatud)
Sool
Õli
Valmistamine
Pane kastmeained väikesse paksupõhjalisse keedunõusse, kata kummulikeeratud sõelaga ja lase tasakesi podiseda. Aja 2 liitrit vett keema, lisa sool ja spagetid ning keeda neid umbes 8 minutit. Nõruta sõelal. Sega kõik muud ained kokku, kalla juurde spagetid ning sega hästi läbi. Kuumuta pannil õli ja tõsta sinna pool spagetisegust, vajuta lusikaga tasaseks. Raputa peale riivitud juust, kata ülejäänud spagetiseguga. Küpseta madalal kuumusel 8 minutit. Libista kook suurele vaagnale, pane pann, põhi üleval, vaagna peale ning keera koos ringi. Küpseta veel 8 minutit. Libista vaagnale ja lõika neljaks. Serveeri koos kuuma kastmega.
Kommentaarid (0)