Kasutajate retseptid
13. veebruar 2005, 21:24

Juustusupp

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
0,5 l kanapuljongit
100 g sulatatud Eesti juustu
100 g suitsujuustu
100 g riivitud Hiirte juustu
2 küüslauguküünt
150 g rõõska koort
1 dl valget vermutit
½ paprikat
2 kartulit
maitsestamiseks soola-pipart, cayenne pipart erinevaid maitserohelisi
1 spl Eesti võid

Valmistamine
Kuumuta pannil või ja hauta seal küüslauk ja peeneks hakitud paprika, lisa puljong ja aja keema. Siis lisa peeneks tükeldatud kartul ja keeda pehmeks, püreeri saumikseriga ja vala potti, lisa vermut ja maitsesta. Keera tuli vaiksemaks ja hakka lisama koort. Kui kõik potis siis lisa esimesena sulajuust, siis suitsujuust tükkidena ja lõpuks riivjuust. Ära keema aja, kuumuta, proovi veel maitset ja ja lisa serveerimisel maitsesrohelist.