Lambaliha retseptid

Lambapraad punase kapsaga 

Angelica Udeküll, 29. oktoober 2008, 09:27
Lambapraad punase kapsagaFoto: Daisy Lappard
Punane kapsas on serveerimiseks ahvatlevama välimusega, kuid samamoodi võid valmistada juurviljalisandi ka tavalisest kapsast.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk Lambapraad küpsetuskotis (näit. Otepää Lihatööstus)
250 g punane kapsas
1 dl Hakitud õunad
1 tk Sidrunist pressitud mahl
200 ml Siider (kuiv)
1 sl Või
0.5 sl Suhkur
0.5 tl Köömen
1 tl Vahemere maitseainesegu

Valmistamine
1.     Aseta lambapraad küpsetuskotiga 200kraadisesse ahju. Lase küpseda 1,5 tundi.2.     Haki sibul peeneks, koori ja tükelda õun ning lõika kapsast peenikesed ribad.3.     Sulata pannil või ja pruunista sibul kuldseks.4.     Lisa õun, pruunista kergelt ja lisa kapsas.5.     Pigista juurde sidrunimahl ja lisa siider. Maitsesta soola, suhkru, ürtide ja köömnetega.6.     Lase kergelt haududa, aga jäta siiski kapsas kergelt krõmpsuks.7.     Kui lammas on ahjus valmis, serveeri liha kapsahautisel.# Siidri võid edukalt asendada õunamahlaga, peaasi et see liiga magus ei oleks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee