Linnuliha retseptid

Šašlõkivorsti-kirsstomatite vardad sinepi-õlle glasuuriga 

Aleksei Popov, 29. oktoober 2008, 09:01
Suupiste "Parim Toiduaine" võitjatoodetest, autoriks UpUp Lounge peakokk.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 tk Talleggi šašlõkivorstid kanalihast
4 tk Kirsstomat
1 sl Sinep
1 klaas A Le Coq Special õlu
30 g Fariinsuhkur
0.5 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 sl Oliiviõli

Valmistamine
Haki küüslauk ja sibul peenikeseks. Pra kiirelt potis põhjas oliiviõliga väiksel tulel ning lisa õlu. Keeda 15 minutit, kuni pool vedelikust on aurustunud, lõpus lisa fariinsuhkur. Keeda segades, kuni suhkur on sulanud ning tekkinud ühtlane mass ehk glasuur. Jahuta mass ja sega hulka sinep. Siis prae šašlõkivorstid glasuuris. Lõika praetud vorstid pooleks ja pista koos kirsstomatiga varda otsa. Kaunista maitserohelisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee