Kasutajate retseptid
3. veebruar 2005, 19:19

Kanafileerull

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
Rull: 400g kanafileed
soola, pipart
Täidis: 225g kanafileed
8cl vahukoort
140g rohelist õuna
60g shalottsibulat
100g juursellerit
estragoni,soola, pipart, võid
Kartulipüree: 3 suuremat koorega kartulit
6cl kanapuljongit
100g suitsujuustu
hernevõrseid
soola, pipart, võid

Valmistamine
Kartulid küpsetada fooliumis 180º juures 45-50 minutit. Filee lõigata terava noaga lahti, nagu raamat. Vasardada kile all õhemaks. Täidise sisse minev filee hakkida hakkmassiks, õunad, sibulad ja seller hakkida väikesteks kuubikuteks. Estragon hakkida ja kõik täidise materjal omavahel segada. Lisada koor, maitsestada. Klopitud filee maitsestada, tõsta sellele täidis. Keerata rulli ja fooliumisse. 180º kuumuses ahjus küpsetada 20 minutit. Kartulid koorida ja purustada pudrunuiaga. Lisada puljong ja kuumutada koos. Juust hakkida kuubikuteks ja segada püreega aeglaselt. Valmis püreele lisada hernevõrsed.