Sinepikattega lõhe ja karamellised köögiviljad
Kogus: neljale
Koostisosad
500 g lõhefilee
veidi soola
0.5 tl piprasegu
1 spl Sidrunimahl
SINEPIKATE
2 spl Dijoni sinep
2 dl Maitsestamata jogurt
1 pott Basiilik (värske)
0.5 tl Piprasegu
KÖÖGIVILJAD
1 pakk 500g) külmutatud köögiviljasegu (näiteks suuremad porgandi-, brokoli-, lillkapsatükid)
0.5 dl Oliiviõli
0.5 dl Fariinsuhkur
veidi soola
Valmistamine
1. Kõigepealt valmista ette köögiviljad. Selleks sega omavahel oliiviõli ja fariinsuhkur, maitsesta vähese soolaga ja vala ahjuvormi tõstetud köögiviljadele.2. Aseta lõhefilee teise ahjuvormi ning maitsesta soola, piprasegu ja värskelt pressitud sidrunimahlaga.3. Sega kokku sinepikatteained ja jaga kate ühtlaselt kalale.4. Küpseta nii kala kui köögivilju 200-kraadises ahjus 20-25 minutit, kuni kala on küps ja köögiviljad kergelt karamellitud.
Kommentaarid (0)