Lõhefilee sinepi ja meega
Kogus: neljale
Koostisosad
1 tk nahaga lõhefilee (800g-1kg)
3 spl meesinep (Felix)
1 spl vedel mesi
1 tl peen meresool
0.5 tl purustatud pipar
1 spl Rosépipar
1 dl hakitud roheline sibul
või murulauku
Valmistamine
Aseta lõhefilee küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nahaga pool all, ja puista üle soolaga.
Määri fileetükile kõigepealt sinepit ja siis mett, kuid võid sinepi ja meega ka eelnevalt segada ning siis kalale määrida. Puista peale purustatud pipar ja pane 200-kraadisesse ahju küpsema. Küpseta 15-20 minutit, olenevalt kalatüki paksusest. Tõsta kala ahjust välja ning puista üle roseepipra ja rohelise sibulaga. Lase hetk enne lauale andmist puhata, piisab 2-3 minutist.
Kommentaarid (0)