Brownie kook
Kogus: kümnele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
Koogipõhi:
200 g võid
2,5 dl vett
6 spl "Meie mark" kakaod
450 g suhkurt
240 g jahu
1 tl söögisoodat
2 muna
Glasuur:
1,75 dl piima
100 g võid
6 spl "Meie mark" kakaod
1 tl vanilliini
600 g tuhksuhkurt
Valmistamine
Koogipõhi: Või, vesi ja kakao kuumutada keemiseni, lisada suhkur ja jahu koos soodaga, ükshaaval lisada munad. Vahustada miksriga. 220 kraadi juures lasta küpseda 18-20+ minutit. Glarsuur: piim ja või kergelt keema ajada, siis lisada ülejäänud komponendid, segada Glasuur valada jahtunud koogile peale vormist välja võtmist. Kook asetada külma (võib ka sügavkülmutada, siis tuleb kook enne söömist mikrolaineahjus üles sulatada) Serveerida koos vanillijäätisega
Kommentaarid (0)