Kogus: ühele
Koostisosad
SALAT
0.5 tk Pikk värske kurk
1 tk Porgand (suurem)
2 -3 sl kõrvitsaseemned
KASTE
150 ml Kadarbiku porgandimahl
100 g Tomati-basiiliku extra-light Merevaik
KAUNISTUSEKS
Lutsernivõrsed
Värsket tilli
Valmistamine
Koori ja riivi porgand. Tükelda kurk peenikesteks ribadeks. Rösti kõrvitsaseemned kuumal rasvaineta pannil 10-20 sekundit (kuni hakkavad prõksuma). Kastme valmistamine: Sega sauseguriga Merevaigust ja porgandimahlast kokku kreemjas kaste.Serveerimine: Tõsta salatikaussi kiht kurgiribasid, lisa kiht riivitud porgandit ja röstitud kõrvitsaseemneid (jäta osa kõrvitsaseemneid kaunistamiseks). Lisa taas kiht kurgiribasid ja viimaseks kiht riivitud porgandit. Kalla üle kastmega. Kaunista salat lutserniidude, kõrvitsaseemnete ja tilli oksaga. (Mina lisasin kurgist lõigatud lehe). Serveeri kohe!
Kommentaarid (0)