Kapsa-tomatisuppFoto: PantherMedia/Scanpix
Lõunasöögi retseptid
23. oktoober 2008, 09:13

Kapsa-tomatisupp

Retseptivõistluse "Sügisene vitamiiniretsept 2008" finalist

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk Porrulauk
1 küüs Küüslauk (purustatuna)
1 tl Riivitud ingver
5 dl Valge peakapsas (hakitud)
5 sl mahe tomatipüree
1.2 l köögiviljapuljong
2 sl Head toiduõli
1 tl Tšillipulber
0.5 -1 tl himaalaja sool

Valmistamine
Pese porrulauk korralikult ja haki peeneks. Kuumuta potipõhjas pisut õli, lisa ingver, porrulauk, küüslauk u 4 min, kuni porru on pehme. Sega chilli pulber segule. Lisa leem ja kapsas. Kuumuta pisut, lisa tomatipüree ja sool, kuumuta veel 4 min. Serveeri soojalt.