Porgandine magustoitFoto: iisver
Küpsetamata magustoidud
13. detsember 2008, 08:11

Porgandine magustoit

Retseptivõistlus "Sügisene vitamiiniretsept 2008".

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g Porgand
0.5 dl Vesi
350 ml Kadarbiku ananassi-laimi smuuti
3 tl Želatiin
2 -3 tl Suhkur
1 tk Küps banaan
TARDUNUD MAGUSTOIDU PEALE
1 tk Banaan
200 g maitsestamata kohupiimapasta
4 tl Suhkur

Valmistamine
Pane želatiin 1 dl smuuti sisse paisuma. Tükeldatud porgandid pane kaanega potti 50 ml veega tasasele tulele hauduma. Kui porgandid on pehmed, lase neil jahtuda. Lisa ülejäänud smuuti, banaanitükid ja suhkur ja töötle kõik saumiksiga püreeks. Sulata ja jahuta želatiin ja lisa see nirena segule. Tõsta kaussidess ja pane külma. Kohupiimapasta, banaan ja suhkur püreesta samuti saumiksriga püreeks ja tõsta see tardunud magustoidule peale.