Hommikusöögi retseptid

Aprikoosi-kaerahelbepuder pähklite ja vahtrasiirupiga 

Toidutare, 23. oktoober 2008, 08:53
Aprikoosi-kaerahelbepuder Jaan Heinmaa
Kellele tavaline kaerahelbepuder ei maitse, võiks lisada sellele kuivatatud puuvilju ja pähkleid. Maitset lisab ka vahtrasiirup. Üsna toitev puder sobib hästi ka trenniminejatele, kuna täidab kõhu pikaks ajaks.

Kogus: kahele

Koostisosad
2 dl Piim
2 dl Vesi
1.5 dl täisterakaerahelbed
0.5 dl Kaerakliid
0.5 tl Sool
2 sl Suhkur
1 peotäis Kreeka pähklid ja kuivatatud aprikoosid
2 sl Vahtrasiirup

Valmistamine
Kuumuta vesi ja piim keemiseni. Lisa kaerahelbed, kaerakliid, sool, suhkur ja hakitud aprikoosid. Keeda kaanega kaetult tasasel tulel umbes 10 minutit. Serveerimisel lisa hakitud pähklid ja vahtrasiirup.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee