Seahakkliha ingveri ja küüslaugugaFoto: Ajakirjade Kirjastus
Lihatoidu retseptid
10. mai 2010, 07:54

Seahakkliha ingveri ja küüslauguga

Kogus: neljale

Koostisosad
100 g Pikateraline riis
1 spl Maapähkliõli
2 küünt Küüslauk
tükike ingverijuurt
500 g seahakkliha
2 spl sojakaste
rohelise sibula varsi
200 g idandatud oad
1 tk Porgand
must pipar

Valmistamine
Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kuumuta wok-pann ja lisa õli. Prae selles kiirelt hakitud küüslauku ja ingverit. Lisa hakkliha ning pruunista. Pane juurde sojakaste, hakitud rohelise sibula varred, idandatud oad ja riivitud porgandid. Prae veel 2-3 minutit ning maitsesta musta pipraga. Kurna riis ja sega hakklihamassi hulka.