Mehhiko köök

Kodujuustu-enchiladas 

Toidutare, 3. mai 2010, 09:56
Mehhiko ahjuvorm, mille muudab tunduvalt lahjemaks kodujuustutäidis. Soovi korral võid lisada veel hakitud punast sibulat ja paprikat.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
5 minutit + 20 minutit ahjus

Koostisosad
200 g Kodujuust
100 g Riivjuust
2 dl punased konservoad
1 tl pune
8 tk Tortillad
2 dl salsakaste

Valmistamine
Püreeri kodujuust köögikombainis või minilõikuriga. Sega sisse pool riivjuustust, nõrutatud oad ja pune. Tõsta segu tortillade keskele ja keera rulli. Lao täidetud tortillad, liitekoht all, võitatud ahjuvormi, vala peale salsakaste ja raputa peale ülejäänud riivjuust. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.