RäimesalatFoto: Daisy Lappard
Kalatoitude retseptid
9. veebruar 2011, 07:56

Räimesalat

Põnevama paneeringu saamiseks maitsesta jahu näiteks karriga. Ära maitseainega liialda, muidu saab kala õrn maitse kannatada.

Kogus: kahele

Koostisosad
10 tk Räimefileed
4 spl nisujahu
sool, pipar
1 tk õun
1 spl või
1 spl suhkur
Roheline sibul
peedivõrseid
1 spl Kapparid
4 spl Hapukoor

Valmistamine
1. Sega jahu ja maitseained omavahel. Paneeri räimefileed saadud jahusegus ja prae siis pannil mõlemalt poolt.2. Viiluta õun.3. Kuumuta pannil või ja suhkur ning karamelliseeri segus õunad.4. Aseta taldrikule peedivõrseid või rohelist salatit, lisa praetud räimed ja karamelliseeritud õunad ning puista peale hakitud rohelist sibulat.5. Vala peale kaste, mille oled kokku seganud hapukoorest ja kapparitest.