GraavilõhesuupistedFoto: Priit Grepp
23. märts 2010, 10:26
Graavilõhesuupisted Lapi leivaga
Hõrgutavad kalasuupisted, millele lisab maitsepõnevust wasabi ja ingver.
Kogus: kuuele
Koostisosad
4 tk Leiburi Etnia lapi leib
1 tk Punane sibul
0.5 tk Sidruni riivitud koor
0.5 tl Sidrunimahl
2 sl hakitud till
2 tl Riivitud ingver
0.5 tl Wasabi
150 g Krevetimaitseline toorjuust
250 g graavilõhe
Valmistamine
Haki kala, sibul ja ingver. Sega kokku sidrunikoore, -mahla, wasabi ja tilliga. Kata saiad toorjuustuga, mille peale pane kalasegu. Keera saiad toidukile sisse rulli ja tõsta mõneks ajaks külma. Serveerides lõika rullid viiludeks.
Kommentaarid (0)