Lihatoidu retseptid

Sealiha ploomikastmes 

Harri Ilves, 22. september 2011, 05:50
Sealiha ploomikastmesFoto: Ajakirjade Kirjastus
Aasiapärane vokitud roog sealihast.

Kogus: neljale

Koostisosad
3 sl Õli
2 küünt Küüslauk
1 tk Sibul
500 g Sealiha
2 sl Maisitärklis
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
3 sl Ploomikaste
1 sl Sojakaste
2 tl Hoisin-kaste
SERVEERIMISEKS
Riis (keedetud)

Valmistamine
Kuumuta vokkimispannil 1sl õli ja prae selles hakituid küüslauku ja viilutatud sibulat. Tõsta taldrikule. Lõika liha ristikiudu õhukesteks ribadeks ja veereta lihatükke maisitärklises. Pane pannile ülejäänud õli ja kuumuta. Pruunista liha kahes jaos, maitsesta soola ja pipraga. Vala küpsenud lihale ploomikaste, sojakaste, hoisin-kaste, sibul ja küüslauk. Sega läbi ja serveeri kohe keedetud riisiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee