Kasutajate retseptid

porgandikook 

Toidutare, 2. detsember 2004, 13:55

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
2 suurt riivitud porgandit
1dl rosinaid
1dl hakitud kreeka pähkleid
3dl suhkrut
2klopitud muna
2dl õli
4dl jahu
1tl küpsetuspulbrit
1tl söögisoodat
2tl muskaati
2tl jahvatatud ingverit
1tl jahvatatud kaneeli
1sidrun
Glasuur:
200g toorjuustu
1 1/2dl tuhksuhkrut

Valmistamine
Vahusta munad ja suhkur, lisa juurde riivitud porgand, rosinad, kreeka pähklid ja õli ning sega läbi. Sega omavahel sõelutud jahu, küpsetuspulber, sooda ja vürtsid ning lisa munamassile. Sega ühtlaseks tainaks. Kalla taigen ettevalmistatud vormi ning silu pealt ühtlaseks. Küpseta ahjus 170-180c juures,u.1 tund. Glasuuriks vahusta toorjuust ja tuhksuhkur vahustamisnõus kergeks kreemjaks vahuks. Määri segu jahtunud koogile ning raputa peale soovi korral vürtsisegu või muskaati.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee