Krõmpsuv salatFoto: Jaan Heinmaa
Salati retseptid
20. juuni 2010, 20:26

Krõmpsuv salat

Krõmpsuv köögiviljasalat sobib hästi söögiisu tõstjaks või grillroa lisandiks

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g pikk kurk
150 g Redised
200 g Apteegitill ehk fenkol
100 g vesikress
KASTE
0.5 dl Maitsestamata jogurt
0.5 spl Valge veini äädikas
1 tl Dijoni sinep
1 küüs Küüslauk
hakitud tilli
sool

Valmistamine
Klopi kastmeks kokku jogurt ja veiniäädikas, maitsesta sinepi, peenestatud küüslaugu ja soolaga. Sega hulka hakitud till. Koori kurk ning tõmba sellest juurviljakoorijaga pikad õhukesed ribad (ära seemneosa kasuta). Lõika redised viiludeks. Eemalda fenkolil välimine kiht ja lõika sisu õhukesteks ribadeks.Vahetult enne serveerimist sega kõik salatiained kokku ja nirista kaste peale.