Kalaguljašš
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
800 g kalafileed
õli
2 sibulat
2 sl tomatipüreed
1 tl sinepit
2 sl hapukoort
1 tl jahvatatud paprikat
soola
maitserohelist
Valmistamine
1. Kalafilee lõigata tükkideks ning praadida õlis. 2. Lisada peeneks hakitud sibul, tomatipüree ning tõsta potti. 3. Maitsestada soola ja pipraga, valada nii palju vett, et toiduained oleksid kaetud. 4. Lisada sinep ning hautada toit valmis. 5. Kui kala pehme, lisada koor ning maitsestada toit lõplikult. Vaheldus tavalisele praekalale. Serveerida keedetud kartulite, kartulipüree, riisi või pastaga. Lisandiks võib pakkuda värsket salatit või hautatud aedvilju. Kindlasti sobib guljaði juurde hea hulk maitserohelist.
Kommentaarid (0)