Ameerika köök

Klubivõileib kanaga 

Angelica Udeküll, 5. aprill 2010, 10:23
Klubivõileib kanagaFoto: Daisy Lappard
See on hea variant juhuks, kui eelmisel päeval tegid just ahjukana ja sellest jäi üht-teist üle. Samas võid kasutada ka suitsukana, peekonit, sinki jms.

Kogus: kahele

Koostisosad
3 vilu Röstsai
1 spl Toorjuust
40 g ahjukana
1 tk muna
0.5 tk Tomat
Salatilehed

Valmistamine
1.  Rösti saiaviilud.2.  Soojenda ahjukana ja viiluta. 3.  Prae pannil muna, maitsesta see soola ja pipraga.4.  Lõika tomatist viilud.5.  Määri saiaviilud toorjuustuga kokku, aseta ühele viilule salatileht, ahjukana ja tomativiil, selle peale taas saiaviil ning sellele salatileht ja praemuna. Torni tippu aseta kolmas saiaviil ja lõika siis pooleks, et moodustuks kaks kolmnurka. # Klubivõileib, Ameerikas 19. sajandi lõpul loodud club sandwich, on traditsiooniline kolmekihiline võileib, mida sageli serveeritakse majoneesikastme ja friikartulitega.# Võileiva paremaks kooshoidmiseks võid veerandike sisse torgata puutiku.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee